Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Jotta tuote hyvitetään asiakkaalle on palautus tehtävä 14 vuorokauden sisällä.

2. Normaalihintaisissa tuotteissa toimitus ja palautus on rekisteröityneille asiakkaille maksutonta. Alennusmyyntituotteissa perimme palautuksen yhteydessä asiakkaalta postimaksun 10 euroa. Mikäli asiakas päättää pitää alennusmyyntituotteen, toimitus on asiakkaalle maksuton.

3. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 3 arkipäivää. Mikäli tilattua tuotetta ei löydy varastosta, ilmoitetaan tästä asiakkaalle viipymättä sähköpostilla. Tilaustuotteet, jotka eivät ole varastollamme, toimitetaan asiakkaille 6-12 arkipäivän kuluessa.

4. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Mymilou.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@mymilou.fi tai puhelimitse
040 154 8883 (ma-pe 10-16 ) Huomaa, että tämä on palautuksen edellytys. 

5. Mymilou.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Mymilou.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Mymilou.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 3 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Tilaustuotteiden toimitusaika on 6 - 12 arkipäivää.

2. Toimitustavat

- Nouto valitsemastasi postista, hinta 0 € 

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 0 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

- Postin kotiinkuljetus, hinta 9,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. 


3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. 

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Tuotteen hintalappu tulee olla kiinni tuotteessa. 

Normaalihintaisilla tuotteilla toimitus ja palautus on maksutonta. Alennusmyyntituotteissa perimme palautuksessa tuotteesta postimaksun 10 euroa. 

Xmas Sale kampanjan tuotteilla (ensimmäinen tuote -40% ja sen jälkeiset tuotteet -60%) ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
 

Palautuksesta ja vaihdosta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@mymilou.fi tai puhelimitse numeroon 040 154 8883 (ma - to 10.00 - 16.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Mymilou.fi/ My Milou
Raatihuoneenkaut 19
13100 HÄMEENLINNA

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti täyttämään lähetyksen mukana tulleen palautuslomakkeen:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@mymilou.fi tai soittamaan 040 154 8883


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@mymilou.fi tai soittamaan 040 154 8883. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Mymilou.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot

My Milou
Raatihuoneenkatu 19
13100 HÄMEENLINNA

puh. 040 154 8883

sähköposti: info@mymilou.fi