Washologi By Victoria COTTON FLOWER Linen Water

Tuotekoodi: Washologi_Längtan
-Washologi-Langtan-1.jpg
11,50 €
Loppuunmyyty
Washologi By Victoria COTTON FLOWER tuoksuvesi on kätevä ja luontoystävällinen tapa pidentää vaatteiden ja tekstiilien pesuväliä. Pesu kuluttaa tekstiilejä, Washologin tuoksuvesien ansiosta voit pestä tekstiilit vain tarvittaessa. Tuoksuvesi raikastaa tekstiilit ja vaatteet käyttökertojen välillä ja saat vaatteisiisi ihanan raikkaan ja puhtaan tuoksun.

Washologi By Victoria COTTON FLOWER tuoksuvesi on kätevä ja luontoystävällinen tapa pidentää vaatteiden ja tekstiilien pesuväliä. Pesu kuluttaa tekstiilejä, Washologin tuoksuvesien ansiosta voit pestä tekstiilit vain tarvittaessa. Tuoksuvesi raikastaa tekstiilit ja vaatteet käyttökertojen välillä ja saat vaatteisiisi ihanan raikkaan ja puhtaan tuoksun. Suihkauta tuoksuvettä vaatteeseen ennen tuuletusta tai voit käyttää sitä myös ennen silitystä. Washologi tuoksuvesillä on myös sähköisyyttä poistava vaikutus. Washologin tuoksuvedet eivät sisällä synteettisiä ainesosia.

Washologi tuotteet valmistetaan ja pakataan Ruotsissa kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin. Tuoksuvedet ovat tiivisteitä, joten pieni määrä riittää raikastamaan tekstiilisi tehokkaasti.

100 ml

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €